Mer intresserad av smink än motorsport?

Nu för tiden är det inte lika uppdelade könsroller som tidigare. Den som vill hålla på med motorsport kan göra det, oavsett kön. Detsamma gäller andra områden. Många intresserar sig nämligen för smink och även om det i grunden anses vara ett feminint område, är det många män som intresserar sig för ämnet.

Våga byta hobby

Hindrar könsnormerna dig från att byta hobby? Det är viktigt att göra det man är passionerad av, oavsett vad normerna säger. Om du intresserar dig mer för smink än motorsport bör du följa din passion och göra det som du faktiskt brinner för. När man gör det man tycker allra mest om, blir man per automatik väldigt bra på det man gör. Den främsta fördelen med att följa sitt hjärta och sin passion är dock att man mår mycket bättre och blir en bättre människa över lag. Låt därför inte några normer eller yttre faktorer hindra dig från att göra det du älskar.

Börja med smink som amatör – använd Max Factor

Det är vanligt att gilla smink och för dig som är ny på området kan det vara svårt att veta vilka produkter du ska börja använda. Ett säkert kort är dock märken som Max Factor och Clinique. Just Max Factor har funnits länge i branschen och etablerades redan i början av 1900-talet av en man som kallades Max Factor. Han hade nämligen polskt påbrå och hette egentligen Maksymilian Faktorowicz. Hans produkter kom att användas av skådespelarna i Hollywood och förknippades snabbt med glamour på röda mattan. Tack vare det låga priset på produkterna kan vem som helst köpa produkter från Max Factor. Den som vill börja ägna sig åt smink på fritiden gör därför rätt i att välja traditionella märken som Max Factor att arbeta med. Med andra ord lämpar sig märket bra både för amatörer och proffs.